Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: hzol nyersen dhdt |
Libamáj nyersen mennyire hamar romlik? |
Kedves Venil! Én sokat gyerekeskedtem Tégláson. (Hajdúmegye) Itt Hajdúhadház és Téglás között vola egy nagy rét ahol a Siskánál (ez egy kis tavacska talajvízből) ott voltak a libák ezrével a szabadban! Akkor megszoktam, hogy milyen a szép és egészséges állattatrtás! Az én nagyanyám soha nem tömte a libát viszont ettük és a libazsiros friss, még meleg kenyér észbontó illatát még ma ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 7 |
Magyarország most sokkal jobb szakács, mint 150 éve? |
Kedves Vankuj!
Amit Te "majmolásnak" nevezel az csak egy síma fejlődés ami ellen nem lehet tenni és amivel élni kell nem elátkozni! Életünk felgyorsult, s a világ összes tájáról élőben kaphatjuk az információt! Nem lehet középkori konyhát fenntartani csak azért, hogy valamilyen általad képzelt tradicó fennmaradjon! A bevezetett változások és változatosságok fejlesztenek, s nem ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Nemzetek ételei,italai, Válaszok száma: 13 |
Melyik növénynek a bogyóit hívják az ördög almájának? |
A világon számtalan sok névvel illetik a mandragórát, az előbbi két elnevezésen - a boszorkány virágán és az ördög gyertyáján - kívül a magyaroknál még varázsgyökérnek, kutyaalmának, ördögalmának, földi almának, alma helyének is nevezik. A Földközi-tenger térségében és a Himalájában található hat faja közül a legismertebb a tavaszi mandragóra, a boszorkánygyökér vagy ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 3 |
Reszelt kókuszdiót lehet nyersen fogyasztani? |
... igen,
süteményeken is van,
kókuszreszelékkel be vannak vonva, meghempergetve egyes süteményfélék,
és a kókuszt nem is szokták sütni, főzni, én nem tudok róla.
ha fel van törve a kókuszdió, nagyon kemény a fehér husa, azért reszelik le. ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 4 |
Meg tudnál enni egy fél disznót nyersen? |
Egy millióból kijönne a temetésed, a halotti torod, amit már csak felülről nézhetnél végig ha ekkora marhaságra vevő lennél. Viszont ezt lehet másként is értelmezni. Maga a szó mint disznó lehet úgy is értelmezni ha evésről van szó, mint disz-evés nó-taszó mellett azaz dísz evés nótaszó mellett, dísz-nó zabálás.:(:) Lehet, hogy erről van szó, ezt be lehet vállalni.:) Persze a ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 16 |
Alkothatunk új szavakat? |
Nos , kedves foxworkinspace, úgy tűmik, nem tudod belátni, hogy nincs igazad!
Ha mindazokat, amiket leírtam, nem értetted meg, akkor mondhatok én már bármit, nem segít rajtad! Én nem kitaláltam ezeket a dolgokat, hanem nyelvészektől és matematikusoktól kérdeztem meg, többfelől érdeklődtem. A matekról mondjuk csak azért, mert belinkelted azt a könyvet, és azzal nem tudtam mit ... |
Kategória: Szórakozás – Játékok, Válaszok száma: 2952 |
A brokkolit meddig kell főzni, hogy pont jó legyen köretnek? |
... sertéshúst vagy pl. a marhát is! Én speciel imádom
a vadhúst, de ettem már kengurut, struccot, s más Ausztrál és újzélandi
húsfajtát is, de nem vetem meg a zöldséget, noha a paradicsomot nyersen
nem eszem meg, mert olyan ize van mint a rothadt akárminek! (Szerintem).
Az ilyen párló és hasonló "csodakütyüket" soha nem vesszük meg
mert egyrészt nagyon időigényes ebben főzni, ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Főzés, Válaszok száma: 15 |
Milyen az igazán finom paradicsom? |
Kevesen tudják, hogy Veresegyházán terem a világ egyik legédesebb paradicsoma. A város határában állnak azok az üvegházak, ahol föld helyett kókuszpárnába kapaszkodik a növény gyökérzete, permetszer helyett rovarok végzik a kártevők elleni munkát, patikamérlegen mérik a locsolóvizet és a tápanyagokat, és 20 méter hosszúra nő meg egyetlen ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 11 |
|
|
|